Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Απαντώντας στην πρόεδρο


            Η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μέλος  του τοπικού Σύριζα σχολιάζοντας τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη Αιρετών σε δευτεροβάθμια αλλά και πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σε τοπική εφημερίδα, τόνισε ότι στο Σύλλογό Εκπαιδευτικών Π.Ε.  υπάρχει «κατάσταση πελατειακή και ρουσφετιού που είναι επί χρόνια εδραιωμένη από το ΠΑΣΟΚ».
         Να υποθέσουμε ότι για αυτήν την τόσο σοβαρή καταγγελία έχει σοβαρές αποδείξεις και ότι δεν το έκανε απλά και μόνο για να   δικαιολογήσει τα μικρά ποσοστά που πήρε η παράταξη της  στο σύλλογό μας.
          Να υποθέσουμε ότι σ’  αυτή την Πασοκοκρατία  που όπως είπε, έχει  συμπεριλάβει και δύο  μέλη του ψηφοδελτίου της παράταξής της, τη Νηπιαγωγό  Θεοδοσίου Νίκη, εκλεγμένη πρόεδρο του  Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Καβάλας με Πασοκικό ψηφοδέλτιο  και το δάσκαλο  Κεσόγλου Μιχάλη χρόνια υποψήφιο με τα Πασοκικά ψηφοδέλτια.
          Κυρία Φιλιππίδου  ασχοληθείτε καλύτερα με το Σύλλογο σας και αφήστε όλους εμάς να παλεύουμε για τα καθημερινά προβλήματα των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αντί μιας θέσης στα ψηφοδέλτια του πολιτικού μας φορέα.
Εμείς κυρία Φιλιππίδου δε διαγράψαμε την πολιτική μας ταυτότητα σε μία νύχτα, ούτε τρέξαμε να φτιάξουμε παράταξη μόλις είδαμε ότι το κόμμα μας έχει πιθανότητες να γίνει κυβέρνηση. Στις 3 Σεπτέμβρη του 2011 είχαμε το σθένος να διαχωρίσουμε τη θέση μας από το πολιτικό μας φορέα  και να συνεχίσουμε την πορεία μας ανεξάρτητοι. Πυξίδα μας  η υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εκπαιδευτικών, σ΄ ένα σύλλογο ανοιχτό στην κοινωνία, πρωταγωνιστή σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου, σε  όλα τα θέματα. Οι συνάδελφοι το γνωρίζουν πολύ καλά και  γι΄ αυτό  μας εμπιστεύονται.
          Αλήθεια ο πόλεμος κατά της συγκεκριμένης   αξιολόγησης πότε θα ξεκινήσει στον αριστεροκρατούμενο   σύλλογό σας;
             Από τη Δημοκρατική  Συνεργασία  Καβάλας
Τζεράκης Θωμάς αιρετός ΠΥΣΠΕ                                                                  Μουμτσάκης Απόστολος πρόεδρος  του Δ.Σ.                                                      
Νάτση Βασιλική ταμίας του Δ.Σ.                                                                      Παππάς Ηλίας μέλος του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου