Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
     Πρώτα από όλα ήθελα να ευχηθώ ότι καλύτερο στον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Ν. Καβάλας κ. Κουράκο Γεώργιο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Προέδρου του Κ.Υ.Σ.Π.Ε.
     Εύχομαι πραγματικά πως με την νέα του σύνθεση το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και  με την συνδρομή και του κ. Κουράκου, να συνεδριάσει επιτέλους ώστε να ανακοινωθούν αύριο οι αποσπάσεις και να τελειώσει αυτή η αγωνία των χιλιάδων συναδέλφων.
      Αν όντως γίνει αυτό τότε το Σάββατο 7-9-2013 το πρωί  θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Καβάλας για να ανακοινώσει τα σχολεία από τα  οποία  θα υπάρξουν οι λειτουργικές υπεραριθμίες. Θα δοθεί έπειτα διορία ως την Τρίτη 10-9-2013 για να δηλώσουν οι συνάδελφοι εφόσον επιθυμούν να κριθούν ή όχι υπεράριθμοι. Αμέσως μετά την ίδια μέρα  θα συνεδριάσει το ΠΥΣΠΕ Καβάλας για να κρίνει ονομαστικά τους συναδέλφους που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι, οι οποίοι θα έχουν το δικαίωμα ως την Παρασκευή 13-9-2013 να δηλώσουν τα σχολεία που έχουν λειτουργικά κενά και που επιθυμούν να τοποθετηθούν οριστικά για την φετινή σχολική χρονιά.  Την ίδια μέρα, Παρασκευή 13-9-2013, θα πραγματοποιηθούν όλες οι τοποθετήσεις  (οργανικά υπεράριθμοι, λειτουργικά υπεράριθμοι, εναπομείναντες  στη διάθεση, εκπαιδευτικοί που μετατάχτηκαν από την Δευτεροβάθμια και αποσπασμένοι εντός και εκτός ΠΥΣΠΕ). Πιθανότατα την Τρίτη 10-9-2013 θα τοποθετηθούν και οι συνάδελφοι που οι ειδικότητες τους δεν εμπλέκονται στις υπεραριθμίες π.χ. πληροφορικής.
    Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν  να τροποποιήσουν την αρχική δήλωσή τους θα πρέπει να το κάνουν την επόμενη εβδομάδα.
    Η τοποθέτηση των συναδέλφων θα γίνει με την εξής σειρά
1.                         οργανικά υπεράριθμοι χωρίς οργανική θέση
2.                         ειδικές κατηγορίες λόγω ασθένειας
3.                         λειτουργικά υπεράριθμοι
4.                         οι εναπομείναντες  στη διάθεση
5.                         οι εκπαιδευτικοί που μετατάχτηκαν από την Δευτεροβάθμια
6.                         οι αποσπασμένοι εντός και εκτός ΠΥΣΠΕ
 
                   θα ήθελα τέλος σε όλους να ευχηθώ ,με όση δύναμη έχω, καλή και αγωνιστική σχολική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου