Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΥΣΠΕ ΚΑΒΑΛΑΣ


          Συνεδρίασε την Παρασκευή 4-9-2013 το ΠΥΣΠΕ Καβάλας με μια σειρά από θέματα τα οποία αναλύονται παρακάτω.

          Πρώτα απ’ όλα, ύστερα από εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεν πραγματοποιήθηκε καμία αποδέσμευση εκπαιδευτικού που πήρε απόσπαση με τις τελευταίες αποσπάσεις. Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο όμως στη συνεδρίαση του, για να είναι προετοιμασμένο, πραγματοποίησε τον προγραμματισμό του σε περίπτωση που δοθεί η εντολή αυτή.

        Το πρόβλημα που προκύπτει όμως είναι ότι δεν είναι δυνατόν να αποδεσμευθούν άμεσα όλοι όσοι έχουν πάρει απόσπαση γιατί τότε δεν μπορούν να καλυφθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν. Αυτό αφορά κυρίως τους Δασκάλους ενώ για τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα,  αλλά λόγω του ότι προκύπτουν και νέες αποσπάσεις και κάποιες μακροχρόνιες άδειες και για αυτές τις αποσπάσεις δεν είναι δυνατόν να αποδεσμευτούν όλοι. Πιστεύω ότι νεότερα θα προκύψουν από Τρίτη 8-9-2013.

       Στα υπόλοιπα θέματα υπήρξαν τοποθετήσεις εκπαιδευτικών  Νηπιαγωγών σε θέσεις που εκκρεμούσαν καθώς και τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΣΠΑ  Μουσικής, Θεατρικών Σπουδών  και Καλλιτεχνικών.  Τέλος είχαμε τροποποιήσεις στις διαθέσεις των μόνιμων εκπαιδευτικών Μουσικής λόγω τις πρόσληψης των συναδέλφων Μουσικών που ήρθαν από το ΕΣΠΑ.

       Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου