Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Αυτή την εβδομάδα όλοι οι συνάδελφοι που είναι στην διάθεση του ΠΥΣΠΕ Καβάλας, αυτοί που ήρθαν με μετάθεση, αυτοί που θέλουν να πραγματοποιήσουν βελτίωση θέσης καθώς και όσοι οργανικά υπεράριθμοι δεν κατάφεραν να τοποθετηθούν αλλά και οι οργανικά υπεράριθμοι οι οποίοι τοποθετήθηκαν αλλά επιθυμούν βελτίωση θέσης  καλούνται να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους από την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014  έως και την Πέμπτη 31 Ιουλίου.
   Σας ενημερώνω για τα εξής
·         Όσοι συνάδελφοι ζητούν βελτίωση θέσης και με την δήλωσή τους δεν καταφέρουν να αλλάξουν θέση τότε δεν χάνουν τη θέση την οποία κατείχαν ως τότε.

·         Οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα πάρουν όλοι οργανική θέση εκτός και αν τελειώσουν τα οργανικά κενά και τότε θα παραμείνουν πάλι στη διάθεση.
·         ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη στη δήλωση τοποθέτησης γιατί ο νομός τώρα πια είναι ενιαίος και τα κενά που έχουν προκύψει στη Θάσο είναι αρκετά. Εάν κάποιοι συνάδελφοι με τη δήλωση του δεν καταφέρουν  να τοποθετηθούν, τότε το ΠΥΣΠΕ θα τους ξανακαλέσει να τοποθετηθούν με δήλωση τους στα κενά που θα έχουν προκύψει ή περισσέψει. Αν τέλος πάλι δεν έχουν τοποθετηθεί τότε το ΠΥΣΠΕ  θα τους τοποθετήσει από τον χαμηλότερο στα μόρια έως και αυτόν με τα περισσότερα με βάση το πιο δυσπρόσιτο σχολείο του νομού που θα έχει περισσέψει από την διαδικασία.  
·         Όσοι συνάδελφοι είναι στη διάθεση και αυτοί που ήρθαν με μετάθεση θα πρέπει να δηλώσουν αρκετά σχολεία για να αποφύγουν την πιθανότητα να τοποθετηθούν σε δυσπρόσιτα κατά την άποψη τους σχολεία εφόσον δεν το επιθυμούν.
·         Όλοι οι συνάδελφοι μπορούν να δηλώσουν όχι μόνο τα κενά που ανακοίνωσε η Διεύθυνση αλλά και τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες ή νηπιαγωγεία ( κενούμενα ) τα οποία  μπορεί να προκύψουν από μετακινήσεις συναδέλφων.

·         Όσοι συνάδελφοι είναι στη διάθεση έχουν το δικαίωμα απόσπασης χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να υπηρετήσουν τη συγκεκριμένη θέση. Όλοι οι υπόλοιποι μετατιθέμενοι υποχρεούνται να υπηρετήσουν την νέα τους οργανική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου